aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Πυρά» από τον Τορναρίτη, κάνει λόγο για ξύλο στο Άρης-ΜΕΑΠ

«Πυρά» από τον Τορναρίτη, κάνει λόγο για ξύλο στο Άρης-ΜΕΑΠ

Ο τέως αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού (επέβαλε την παραίτηση του χθες 12/4) με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παραθέτει την άποψη του σχετικά με τον αγώνα μεταξύ του Άρη και της ΜΕΑΠ.

Αναλυτικά:

«Το γεγονός ότι ο Άρης Λεμεσού κέρδισε την ΜΕΑΠ στο Τσίρειο χτυπώντας τους ποδοσφαιριστές τις στην καταπακτή του Σταδίου (στα κυπριακά εσπάσαν τους στο ξύλο) κάποιοι ποδοσφαιριστές τις ΜΕΑΠ από τον φόβο τους έφυγαν από την Κύπρο, με την ανοχή και κάλυψη ανωτέρου δύναμης δεν έχουν σημασία αφού αυτές είναι ΚΟΙΝΕΣ τακτικές τους τα τελευταία χρόνια.

Έτσι μια ομάδα όπως την ΜΕΑΠ η οποία αγωνίζεται έντιμα παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαίρου στον αγωνιστικούς χώρους πιθανώς να βρεθεί στην τρίτη κατηγορία αφού σε αυτόν τον αγώνα τους διέλυσαν την ομάδα χωρίς καν να έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Αυτός ήταν λόγος ΚΥΡΙΟΙ να διακοπεί το πρωτάθλημα και πολύ άλλοι παρόμοιοι με τους ίδιους πρωταγωνιστές και όχι η ένσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ… Ο Τορναρίτης είναι και θα είναι εδώ ΓΙΑ να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία και από εκεί και πέρα βλέπουμε… ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ