aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρώτος βαθμός στο πρώτο εντός έδρας (pics)

Πρώτος βαθμός στο πρώτο εντός έδρας (pics)

Aναφορά στο χθεσινό παιχνίδι με το ΘΟΪ Λακατάμιας κάνει η Ξυλοτύμβου στη σελίδα της στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Ισόπαλος 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας μας εντός έδρας απέναντι στο ΘΟΪ Λακαταμιας. Ένα αποτέλεσμα που δεν μας άφησε καθόλου ικανοποιημένους κρίνοντας από την απόδοση και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη του αντιπάλου της στα μεγαλύτερα στάδια του αγώνα και ήταν αυτή που δικαιούταν τη νίκη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από στημένη φάση στο 42 και ισοφαρίσαμε στο 70 με τον Κοσταντίν Μπασόφ.

Πέραν της αγωνιστικής τακτικής, το πάθος και η δύναμη αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη των ποδοσφαιριστών μας. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και άλλο γκολ αλλά δυστυχώς δεν το κατορθώσαμε. Κρατάμε τα θετικά από αυτό τον αγώνα και συνεχίζουμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε στο Δασάκι της Άχνας και στήριξε την ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε. Περαστικά να ευχηθούμε στον Αρχηγό της ομάδας μας Παντελή Ταύρου που τραυματίστηκε κατά την προθέρμανση και να του ευχηθούμε γρήγορη επιστροφή. Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο ευχόμαστε στην ομάδα του ΘΟΙ Λακατάμιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ