aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠρώτη νίκη για ΕΝΠ, με μεγάλη ανατροπή (pics)

Πρώτη νίκη για ΕΝΠ, με μεγάλη ανατροπή (pics)

Ήταν στα χαρτιά το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, αποδείχθηκε και στην πράξη! Νικήτρια η ΕΝΠ, η οποία με μεγάλη ανατροπή επικράτησε της Αναγέννησης (3-2), σημειώνοντας την πρώτη της φετινή επιτυχία, αφήνοντας τους «γείτονες» της χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια.

Όσοι βρέθηκαν στη Δερύνεια παρακολούθησαν ένα ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πέντε γκολ, αρκετή ένταση και πάθος, φάσεις εκατέρωθεν και αποβολές ήταν εν συντομία η εικόνα της αναμέτρησης. Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η γηπεδούχος ομάδα, η οποία κατάφερε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου να πάρει κεφάλι στο σκορ με το ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Θεράποντος (10). Οι βυσσινί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά οι πράσινοι κατάφεραν με τον Ευσταθίου (36’) να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να γίνουν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Όμως, πέντε λεπτά αργότερα άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, όταν ο Βλασόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μια απόφαση του διαιτητή που εξόργισε τον προπονητή της Δερύνειας, Γιώργο Κοσμά, ο οποίος τελικά αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες.

Το Παραλίμνι είχε ένα ολόκληρο ημίχρονο (το 2ο) για ν’ ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, αξιοποιώντας φυσικά και το αριθμητικό πλεονέκτημά του. Και αυτό έκαναν οι παίκτες του Απόστολου Μακρίδη. Τα έδωσαν όλα για την ολική ανατροπή και δικαιώθηκαν. Αρχικά μείωσαν με ωραίο σουτ του Κουμή (67’), ακολούθως ισοφάρισαν με τον Κολοκούδια (82’) και ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου έφεραν τα κάτω – πάνω με το γκολ του Σολάρι (89’). Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε το Παραλίμνι να πανηγυρίζει μια σπουδαία και δύσκολη εκτός έδρας νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ