aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Προσβλητικό και απαράδεκτο σχόλιο εις βάρος της ομάδας μας»

«Προσβλητικό και απαράδεκτο σχόλιο εις βάρος της ομάδας μας»

Τον θυμό του εκφράζει το Δ.Σ. του Διγενή Μόρφου, λόγω ενός προσβλητικού και απαράδεχτου σχολίου όπως το χαρακτηρίζει στη σελίδα της ΑΕΖ, το οποίο προσβάλει την ομάδα και την κατεχόμενη πόλη γενέτειρά της.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ενημερωθεί για το προσβλητικό και απαράδεκτο σχόλιο εις βάρος της ομάδας μας , που έχει δημοσιευτεί στο επίσημο σάιτ της χθεσινής μας αντιπάλου ΑΕΖ Ζακακίου. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το υβριστικό αυτό σχόλιο, εξάλλου δεν μας το επιτρέπει η 88χρονη ιστορία μας , η οποία έχει πάντα ως πρωταρχικό στόχο το ήθος και το “ευ αγωνίζεσθαι”… Ο ρόλος και ο σκοπός ύπαρξης της ομάδας μας δεν είναι απλά ποδοσφαιρικός, αλλά κύρια είναι η διατήρηση ασβέστης της μνήμης και του πόθου για επιστροφή στην αγαπημένη μας πόλη.

Αντιπαρερχόμαστε λοιπόν το λυπηρό αυτό συμβάν και αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς της ΚΟΠ, όπως επιληφθούν του συμβάντος… Πάνω από όλα και πέρα από το κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα, είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι σε μια ημικατεχόμενη χώρα και οι αχρείαστες αντιπαραθέσεις δεν τιμούν κανένα… Ευχόμαστε στην ΑΕΖ καλή συνέχεια και ευχόμαστε ο επόμενος αγώνας που θα τους φιλοξενήσουμε να είναι στην Μόρφου μας…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ