aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρόεδρος ΘΟΪ: «Ακόμη και στο στημένο, τηρείς τα προσχήματα»

Πρόεδρος ΘΟΪ: «Ακόμη και στο στημένο, τηρείς τα προσχήματα»

Προκλητικά αδιάφορους χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΘΟΪ Λακατάμιας, Λουκής Αρχοντίδης στην εκπομπή «Μικροί Ήρωες» στον Super Sport FM τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Μιλώντας για την ντροπιαστική ήττα με 10-1 από την ΜΕΑΠ ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε και στις φήμες περί προσυνεννοημένου αγώνα, τονίζοντας πως δεν ήταν διαθέσιμο στις στοιχηματικές εταιρείες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο διασυρμός σε αυτό που έγινε είναι πολύ ελαφριά λέξη. Εδώ μιλάμε για 10 γκολ. Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, πριν σημειωθεί το πρώτο γκολ, η ΜΕΑΠ έχασε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες. Μιλάμε για 1 ευκαιρία ανά 2,5 λεπτά Είναι τραγικό, όταν μια άμυνα ήταν αρκετά καλή στα τελευταία παιχνίδια.

Αν βάζαμε την κ-15, οι μικροί θα έτρεχαν και θα έπαιζαν καλύτερα. Το γυναικείο δε θα μπορούσε να δεχθεί 10 γκολ. Οι παίκτες μας περπατούσαν, ήταν αδιάφοροι, δεν είχαν σχέση με ποδόσφαιρο. Καλά που δεν κάθισαν στο γήπεδο και να βλέπουν τον αντίπαλο να σκοράρει. Για να παρουσιαστεί σε αυτή τη κατάσταση η ομάδα, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αυτό αφορά την τεχνική ηγεσία. Δε μπορούμε να μιλάμε για στημένο παιχνίδι. Δεν το είχαν οι στοιχηματικές εταιρείες. Ακόμη και στο στημένο τηρείς τα προσχήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ