aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠήρε παίκτη από τα... σπλάχνα της Λάτσιο!

Πήρε παίκτη από τα… σπλάχνα της Λάτσιο!

Ποδοσφαιριστής του Ερμή είναι και ο Αλβανός με ελβετικό διαβατήριο νεαρός μεσοεπιθετικός Μπέλι Λουκάι, ο οποίος προέρχεται από τα… σπλάχνα της Λάτσιο.

Ο 19χρονος Λουκάι, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις τις επιθετικής γραμμής, μα κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, είχε αρκετές συμμετοχές με τη Λάτσιο στην Πριμαβέρα τα τελευταία δύο χρόνια, πλέον συνεχίζει στην καριέρα του στον Ερμή, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν στην αξία του και να θεωρούν πως έκαναν κίνηση-επένδυση για το μέλλον.

Όπως αναφέρεται σε ιταλικό δημοσίευμα, ο Αλβανός παίκτης ψάχνει για μια ευκαιρία να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και γι’ αυτό έχει υπογράψει με τον κυπριακό σύλλογο και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ιταλίας, θεωρώντας ότι ο Ερμής είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να επιστρέψει στην Α’ Καρτηγορία. Ο παίκτης έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάστηκε στο νέο του κλαμπ όπου αναμένεται να παίζει ως βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ