aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠήρε μπρος -με αγιασμό- ο ΑΣΙΛ (pics)

Πήρε μπρος -με αγιασμό- ο ΑΣΙΛ (pics)

Με εντυπωσιακή, για τα δεδομένα, προσέλευση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα «Ζένιος Πυρίσισης» ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μέλη του Δήμου Λύσης, με πρώτο τον δήμαρχο, Ανδρέα Καουρή, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο όπως και μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στον αγιασμό. Ο πρόεδρος, Νίκος Πύριλλος, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και έδωσε το σύνθημα για σκληρή και μεθοδική δουλειά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κύριο αιμοδότη της ομάδας μας, κύριο Γιώργο Πυρίσιη, για την ακατάπαυστη στήριξη του, που ουσιαστικά χαρίζει προοποτικές και μέλλον στο οικοδόμημα του ΑΣΙΛ!

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος εξήρε την σημασία του να αγωνίζεται κάποιος στο Ιστορικό αυτό Σωματείο, την περηφάνια και τη θέληση που πρέπει να τον διακατέχει ώστε να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την προσφυγική ομάδα ακολουθώντας έτσι πιστά το παράδειγμα των παλαιμάχων που δόξασαν τον τιμημένο δισκοβόλο. Παράλληλα, μέσω του Δήμου Λύσης, παρέδωσε συμβολικό ποσό για ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται από όλους για να κρατηθεί με αξιοπρέπεια και συνέπεια στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ