aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠένθος στην Ομόνοια Αραδίππου

Πένθος στην Ομόνοια Αραδίππου

Πένθος στην Ομόνοια Αραδίππου, αφού απεβίωσε χθες ο Μιχάλης Χατζηττοφής ή ο «Μιχάλαρος» όπως οι περισσότεροι τον αποκαλούσαν.

Αναλυτικά:

«Η Ομόνοια Αραδίππου πενθεί. Ο Μιχάλης Χατζηττοφής ή ο Μιχάλαρος όπως οι περισσότεροι τον αποκαλούσαν, χθες το απόγευμα, άφησε αιφνίδια τα επίγεια και η ψυχή του τώρα οδεύει προς τα ουράνια. Ποδοσφαιριστής από μικρός στην Ομόνοια Αραδίππου ξεχώριζε για το ταλέντο του και το δυνατό του πόδι. Έπαιξε για χρόνια στην ΕΠΑ και όταν η Ομόνοια Αραδίππου εντάχθηκε στην ΚΟΠ το 1970 ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες της ομάδας που την οδήγησαν μέσα σε λίγα χρόνια στην Α’ κατηγορία το 1978. Είχε ενεργή συμμετοχή στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ και διακρινόταν για τη φιλοπατρία και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Ενεργό μέλος του εκκλησιάσματος της αγαπημένης του εκκλησίας του Απ. Λουκά και καθημερινός θαμώνας του Σωματείου. Η Ομόνοια Αραδίππου θρηνεί ένα γνήσιο τέκνο της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη λατρευτή του οικογένεια και είθε ο Θεός να κατατάξει την ψυχή του “εν σκηνές δικαίων”. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ