aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠάτησαν το Red Button για αγώνα της Τετάρτης, σε «συναγερμό» ΚΟΠ και Αστυνομία

Πάτησαν το Red Button για αγώνα της Τετάρτης, σε «συναγερμό» ΚΟΠ και Αστυνομία

Σε συναγερμό τέθηκαν ΚΟΠ και Αστυνομία μετά τις πληροφορίες που ήρθαν μέσω του Red Button (εργαλείο υποβολής αναφορών που αποσκοπεί στην αποτροπή της χειραγώγησης αγώνων και δημιουργήθηκε για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των παιχτών) για πιθανή χειραγώγηση αγώνα της Β’ Κατηγορίας που είναι ορισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Η συγκεκριμένη πληροφορία που προφανώς διαβιβάστηκε από ποδοσφαιριστή ταρακούνησε την ΚΟΠ που άμεσα ήρθε σε επικοινωνία με τις διοικήσεις των δύο ομάδων και ήχησε καμπανάκι κινδύνου. Στόχος είναι η προστασία του αθλήματος και με δεδομένο πως δεν είναι η πρώτη φορά που φθάνουν πληροφορίες για πιθανή χειραγώγηση αγώνων της Β’ Κατηγορίας το τελευταίο διάστημα γίνονται αυστηρές συστάσεις προς όλους.

Ενήμερη είναι και η Αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές καλούνται δράσουν προληπτικά αλλά δραστικά ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ