aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕπανασύνδεση στο Παραλίμνι

Επανασύνδεση στο Παραλίμνι

Επανασυνδέθηκε ξανά μετά από χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, της σεζόν 2012-13, το βράδυ της Δευτέρας (20/12).

Σεζόν κατά την οποία οι «βυσσινί» τερμάτισαν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας άνετα στην κατηγορία και χωρίς να κινδυνεύσουν στιγμή. Κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν μέχρι τους «8» του Κυπέλλου, όπου και αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου Φώτου Πιττάτζιη, μαζεύτηκαν όλοι και δείπνησαν στην ταβέρνα «Τταππής»! Μαζί τους και άτομα τα οποία μπορεί να μην ήταν μέλη του ΔΣ, αλλά ήταν κοντά και στήριζαν την ομάδα.

Πέραν το Προέδρου, το παρών τους έδωσαν οι Αβραάμ Μουλαζίμης, Ξενής Ζαχαριάδης, Πάμπος Βράκας, Γιώργος Ζαννέτου, Χριστάκης Τζιοβάνης, Πάτερ Ηράκλης, Τάσος Ττασιάς, Ζουβάνης Ζουβάνη (προπονητής), Γιασεμής Γιασεμάκης, Πάνος Μαούρης, Φώτος Πιττάτζιης, Μηνάς Τόφας, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Τσιάρλης, Ντίνος Πάμπου, Έλενα Σκάρου, Μαρία Παπά και Ζαννέτος Οικονόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ