aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Συνέχεια στο διοικητικό αδιέξοδο

ΕΝΠ: Συνέχεια στο διοικητικό αδιέξοδο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Συνεχίζεται το διοικητικό αδιέξοδο στην Ένωση. Ούτε στην τέταρτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση εξελέγη διοίκηση και ο προβληματισμός όλο και μεγαλώνει. Πλήρης στασιμότητα αλλά και μεγάλη ανησυχία για το μέλλον της ιστορικής ομάδας. Η αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου οδήγησε τους βυσσινί στο διοικητικό αδιέξοδο. Εξέφρασαν κάποια μέλη ενδιαφέρον για να αναλάβουν αλλά στην προχθεσινή Συνέλευση έκαναν πίσω.

Η ομάδα είναι στη Β’ Κατηγορία. Έσοδα δεν υπάρχουν. Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να βρεθεί νέα διοίκηση. Θα γίνουν ξανά κάποιες επαφές και εάν προκύψουν εξελίξεις, θα γίνει νέα Συνέλευση με την ελπίδα να τερματιστεί το αδιέξοδο.

Εξάλλου, οι Θεοδώρου και Πέτρου έμειναν ελεύθεροι αφού απορρίφθηκαν οι προσφυγές της Ένωσης από την ΕΕΔ. Ο Θεοδώρου πήγε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Λοΐζος Κοσμάς ετοιμάζει βαλίτσες για να μεταβεί στη Σλοβενία και συγκεκριμένα στην Κοπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ