aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα...

ΕΝΠ: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι λένε πως θα φιλοξενήσουν την Καρμιώτισσα με κάθε σοβαρότητα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υποτίμησης. Άλλωστε, δεν έχουν την πολυτέλεια να υποτιμήσουν την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών αφού ακόμα μετρούν τις «πληγές» των τριών προηγούμενων αγώνων μαζί της. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν δύο φορές εκτός έδρας από την Καρμιώτισσα (1-2, 2-4), ενώ στο παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» εξήλθαν ισόπαλοι (2-2). Αυτό από μόνο λέει πάρα πολλά. Εάν «την πατήσει» για τέταρτη σερί φορά, τότε η Ένωση είναι άξια της μοίρας της.

Η νίκη, λοιπόν, είναι μονόδρομος. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία αφού προέρχεται από τη νίκη επί της Πάφος FC (2-1) και προηγουμένως από το 3-3 με τη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ με 0-3.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει στον στόπερ Γκρέκορ Μπάλαζιτς και τον επιθετικό Εμάνουελ Ντένιγκ. Απουσίες που θα φέρουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο πρώτος θα μείνει και από το αμέσως επόμενο ματς με τον Ερμή λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ