aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΞέσπασε ο Κοσμά: «Δεν γίνεται να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας»

Ξέσπασε ο Κοσμά: «Δεν γίνεται να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας»

Ξέσπασμα του πρώην τεχνικού της Ένωσης, Γιώργου Κοσμά, μέσω Facebook με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας και το αλαλούμ που επικρατεί αν θα επαναρχίσει ή όχι η δράση.

Αναλυτικά:

Καημένο Ποδόσφαιρο… ⚽️⚽️.

Εμείς θέλουμε, εμείς δεν θέλουμε… Εμείς παίζουμε, εμείς δεν παίζουμε… Εμείς πληρώνουμε, εμείς δεν πληρώνουνε και τόσα αλλά. Σε λίγες μέρες ανοίγουν καταστήματα, λαϊκές αγορές, λειτουργούν σχολεία πιο νωρίς από τα γήπεδα. Τα γήπεδα παραμένουν κλειστά. Δεν υπάρχει ασφάλεια για προπόνηση ποδοσφαιριστών σε μικρά γκρουπ των 6-8 ποδοσφαιριστών, σε ανοικτό γήπεδο των 7.000 τετραγωνικών μέτρων. Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Οι ποδοσφαιριστές εδώ και 40 ημέρες προπονούνται ατομικά περιμένοντας την ώρα να πατήσουν στο χορτάρι και παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, το ποδόσφαιρο. Σίγουρα πάνω από όλα είναι η υγεία όλων, αλλά δεν γίνεται να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

Βρήκε ο κάθε ένας την ευκαιρία να λέει ό,τι τον συμφέρει, χωρίς να μπαίνει ποτέ στην θέση του ποδοσφαιριστή. Για τα αισθήματα τους, τα συναισθήματα τους, την ψυχολογία τους, την ηρεμία τους. Η προπόνηση είναι το φαγητό τους και το παιχνίδι όλη η ζωή τους. Ας δώσουμε λοιπόν χαρά σε όλους αυτούς που περιμένουν με αγωνία να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Δεν είναι η ώρα να βάζουμε το δικό μας συμφέρον πάνω από όλους. Όταν υπάρχει η θέληση, υπάρχει και ο τρόπος να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ