aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΞέρουν τι πρέπει να προσέξουν…

Ξέρουν τι πρέπει να προσέξουν…

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται το επικείμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Τάσος Μάρκου» για την ΕΝΠ. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την Κυριακή θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στον πόντο τους «μαυροπράσινους» και υπό προϋποθέσεις να ανεβούν πάνω από την «καυτή» ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι άρχισε δουλειά με τους παίκτες για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τον αγώνα «έξι βαθμών», γνωρίζοντας τι πρέπει να προσέξουν, καθώς ο Σκοπιανός τεχνικός παρακολούθησε τον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακό με την ΑΕΛ. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμοι κάνουν τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Νίκο Βαρέλα, Βασίλη Βαλλιάνο και Χοβάν Αμπαρτζουμιάν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο προπονητής τους. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λοΐζος Κοσμάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ