aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤσόκκος: «Μου έδωσε Ανορθωσιάτης €40.000, έχουμε αποτύχει»

Τσόκκος: «Μου έδωσε Ανορθωσιάτης €40.000, έχουμε αποτύχει»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου τονίζει πως απέτυχαν να προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, τονίζει τις τεράστιες δυσκολίες επιβίωσης των μικρών σωματείων και υποστηρίζει πως οι βαθμολογικές διαφορές που υπάρχουν κρίνονται από μερικές πέναλτι που είτε υποδείχθηκαν είτε όχι.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Υπάρχει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ένας παγκόσμιος πόλεμος που δεν περνάει από το χέρι μας και ακούμε από τους ειδήμονες-αναλυτές που δεν πετυχαίνουν πρόβλεψη τα τελευταία χρόνια και κάθε δύο εβδομάδες αλλάζουν, ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Στην Αμερική αν δεν πετύχεις πρόβλεψη στην αρχή της χρονιάς φεύγεις.

Φυσικά ούτε λόγος για την ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ούτε λόγος ότι ακόμα και τώρα η μόνη διαφορά είναι 2-3 VARατα πέναλτι που αλλού δόθηκαν και αλλού δεν δόθηκαν, ούτε λόγος για το πως κολλήσαμε κορωνοϊό. Η ΕΝΠ ξεκίνησε σαν αναγνωστήριο και πιο σημαντικό από τις VARατες νίκες με πέναλτι, θεωρούμε τις αξίες που κουβαλάει και τον ακολουθούν σε όλη την ζωή του ένας νέος που φοράει το σήμα της ΕΝΠ σε όλα της τα τμήματα. Δηλαδή, η Νέα Σαλαμίνα που εκτός έδρας αν εξαιρέσεις Παραλίμνι και Ερμή με κοινή έδρα έχει τέσσερα γκολ σε 14 παιχνίδια, η Δόξα που δεν σκοράρει και ο Ερμής δεν έχουν θέματα; Η μόνη ομάδα που βγάζει σιγουριά αυτή την στιγμή είναι ο Εθνικός Άχνας, ένα μικρό σερί είναι.

Εξαρχής εγώ μιλούσα για δύο χρόνια και η Επαρχία Αμμοχώστου πάλι μένει εκτεθειμένη, ίσως κάποτε κάποιοι μια μέρα βρεθούν στην θέση μας. Χάνονται πάνω από 2 δισεκατομμύρια, είναι η δεύτερη σερί χρονιά, θα ευχαριστήσω δημόσια τους παίκτες που καταλαβαίνουν, η ομάδα αδυνατεί και θα πληρώσει τους τελευταίους δύο μήνες με δόσεις. Προσωπικά δεν θα ζητήσω λεφτά από ανθρώπους που έχουν τις οικογένειες τους και έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους.

Οι μικρές ομάδες αλλά κυρίως η Νέα Σαλαμίνα έχει βοηθήσει αφάνταστα την Εθνική τελευταία, έχει κάνει υποδειγματική διαχείριση και είναι πρότυπο για τις ακαδημίες. Κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα. Ίσως να κάνω λάθος, είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να φτιάξουμε το πλαίσιο με τις ομάδες Β’ και πρέπει οι ομάδες που χρησιμοποιούν μικρούς και νεαρούς Κύπριους να εξοντωνόμαστε μεταξύ μας οικονομικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, με ένα παγκόσμιο φαινόμενο;

Σίγουρα έχουμε αποτύχει, όταν χάνονται 2 δισεκατομμύρια και κάποιοι επιμένουν να ασελγούν στην ομάδα και να μην προστατεύονται τα περιουσιακά της στοιχεία μετά από όλα αυτά, σίγουρα έχουμε αποτύχει. Πως γίνεται η ομάδα που έχει παράξει το 30% της ενδεκάδας της Εθνικής, έχει παράξει το 30% που παίζουν σε σοβαρές ομάδες στο εξωτερικό τα τελευταία 20 χρόνια να είναι ο φτωχός συγγενής στα τηλεοπτικά; Υπάρχει Ανορθωσιάτης που μου έχει δώσει 40.000 ευρώ, για να διατηρείται ζωντανή η Ένωση, φέτος μας έχουν δώσει εισφορές από όλες τις Επαρχίες. Έχουμε αποτύχει να ορίσουμε την κουλτούρα τι σημαίνει να αγαπάς την ιδέα της ΕΝΠ, τον αθλητισμό και όχι την τσέπη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ