aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤσόκκος: «Έχεις κερδίσει ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και έχασες από Ομόνοια με μισή ομάδα»

Τσόκκος: «Έχεις κερδίσει ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και έχασες από Ομόνοια με μισή ομάδα»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του αν και καλύτεροι από άλλους, αφού έχει κερδίσει ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ, ένω έχασε δύσκολα από Ομόνοια, Απόλλων και Ανόρθωση, στάθηκε ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί, η ομάδα του με αντίπαλο την Καρμιώτισσα έχασε το παιχνίδι από τα πρώτα πέντε λεπτά, αφού η ομάδα του έδειξε να μην έχει φιλοδοξίες και οι ποδοσφαιριστές του ήταν άψυχοι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσόκκου:

Δεν χάσαμε από την Καρμιώτισσα γιατί το γρασίδι ήταν 2 εκατοστά μεγαλύτερο και γιατί έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις από τις δικές μας αλλά λόγω του χαρακτήρα των Κύπριων παικτών της. Οι παίκτες της Καρμιώτισσας δεν έχουν γήπεδο να προπονηθούν, συγχαρητήρια στους Κύπριους παίκτες της γιατί έδειξαν ακόμη μια φορά ότι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του αθλητή είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο. ‘Εχουν χαθεί οι περισσότεροι πόντοι στην ιστορία του πρωταθλήματος από τις μικρές ομάδες και έχουν απολυθεί οι περισσότεροι προπονητές και θα απολυθούν και άλλοι, γιατί έχουν δυναμώσει οι μικρές ομάδες και η ψαλίδα έχει κλείσει. Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα μου θύμισε το παιχνίδι με την Δόξα και την Πάφο, με τον Ολυμπιακό και το ΑΠΟΕΛ στο κύπελο τότε που έπρεπε να τελειώσει 4-1, πετάξαμε σαν ομάδα 4 ευκαιρίες.

Την πρόοδο και την εξέλιξη να την ψάξουμε στις σκέψεις μας, στις πεποιθήσεις μας, στον χαρακτήρα μας και στην μεθοδολογία μας,το decision making μας σαν ομάδα,να είμαστε laser focus, όχι στις συνεχόμενες απολύσεις προπονητών και στις δικαιολογίες. Ξέρουμε ότι το squad engineering μας είναι καλύτερο από άλλους,έχεις κερδίσει ΑΕΚ,ΑΠΟΕΛ,ΑΕΛ, έχεις χάσει από Ομόνοια με την μισή ομάδα στο 80, και έχεις χάσεις δύσκολα από Ανόρθωση και Απόλλων. Έχεις τις περισσότερες νίκες και πόντους εκτός έδρας από όλες τις ομάδες του δεύτερου group. Αν παραδοθείς μια φορά, θα παραδοθείς και ξανά και ξανά και ξανά. Χάσαμε πάρα πολλούς πόντους από το 80 και μετά, το πρόβλημα με την Καρμιώτισσα ξεκίνησε από το πρώτο παιχνίδι, δεν το διορθώσαμε και δεν εξελιχθήκαμε σαν ομάδα και αυτό μας κόστισε την εξάδα και τους ημιτελικούς. Δεν έχει σημασία αν σκοράρεις 20 γκολς, αν δεν μπορείς να κερδίσεις την Καρμιώτισσα σε 3 αγώνες, το market δεν ενδιαφέρεται για σένα. Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα δείξαμε ότι δεν έχουμε φιλοδοξίες σαν ομάδα και παίκτες, ήμασταν άψυχοι και το παιχνίδι χάθηκε στα πρώτα 5 λεπτά, δεν πιέζαμε την μπάλα. ‘Εχω δει την άμυνα του Αχυρώνα Λιοπετρίου 1-2 φορές, αν έπαιζε ο Αχυρώνας δεν θα έχανε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ερμής αμύνεται καλύτερα από την Δόξα και την Νέα Σαλαμίνα, το πρόβλημα του Ερμή είναι ότι δεν μπορεί να σκοράρει δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι.Αν δώσω 100.000 bonus σε κάποιους παίκτες μας, δεν σημαίνει θα πάνε να κερδίσουν την Barcelona.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ