aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας

Η Εταιρεία της Ένωσης Νέων Παραλίμνιου ανακοινώνει την τελική σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τους Γιώργος Τσόκκος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Φώτης Τριάτος, Γιώργος Φυλακτού, Κωνσταντίνος Φάνου, Κώστας Καράς, Αβραάμ Πιττάκης, Κωνσταντίνος Γερμανός, Ανδρέας Τσόκκος και Μιχάλης Λαΐφης.

Αναλυτικά: «Μια τεράστια προσπάθεια που διήρκησε περισσότερο από δύο μήνες για σύσταση Εταιρείας φτάνει στο τελικό της στάδιο. Η νέα δυναμική και αισιόδοξη αρχή για την ομάδα μας έγινε με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας στο πλευρό της, τον κόσμο της Ένωσης που αγκάλιασαν την Εταιρεία αγοράζοντας μετοχές, αλλά και ισχυρούς επιχειρηματίες του τόπου μας.

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας εξασφαλίζουμε την επιτυχία του οράματος μας που δεν είναι άλλη από μία ένωση πανίσχυρη, απαλλαγμένη από οικονομικά προβλήματα με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία και την καταξίωση της. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο μας ότι γίνονται όλες οι διεργασίες για τη στελέχωση της ομάδας μας και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ