aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΘεοδώρου σημαίνει… κέρδος

Θεοδώρου σημαίνει… κέρδος

Το να σκοράρει ο Δημήτρης Θεοδώρου σημαίνει βαθμολογικό κέρδος για το Παραλίμνι. Ο 22χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός των βυσσινί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα (1-0).

Από τα δικά του πόδια ήρθε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ΕΝΠ και της επιτρέπει να συνεχίζει να κάνει όνειρα για παραμονή στην Α’ Κατηγορία, καθώς η διαφορά από τον Εθνικό Άχνας και την Πάφος FC μειώθηκε στο -2, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα του Γκουστάβο Σιβιέρο αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την τελευταία της κατάταξης Δόξα. Είναι η πέμπτη φορά στη φετινή σεζόν που ο Θεοδώρου πετυχαίνει γκολ και χαρίζει στην ομάδα του σημαντικούς βαθμούς.

Το έκανε για πρώτη φορά πάλι κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο (3-1) με δύο προσωπικά του γκολ, σκόραρε και στον αγώνα στην Αρένα με αντίπαλο την ΑΕΚ (4-4), είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στην Πάφο σε βάρος της ομώνυμης ομάδας (1-1), χρίστηκε σκόρερ και στο ματς με τον Εθνικό (2-2), ενώ προχθές σημείωσε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του. Επόμενος αντίπαλος για την ΕΝΠ είναι η Νέα Σαλαμίνα, την Κυριακή, στο «Αμμόχωστος», σε ένα παιχνίδι που οι βυσσινί θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ