aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΘέλει νίκη με την ΑΕΛ

Θέλει νίκη με την ΑΕΛ

Τρία εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια περιμένουν το Παραλίμνι με την αρχή να γίνεται αύριο κόντρα στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» που θα αντιμετωπίσουν ακολούθως την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, θέλουν στην αναμέτρηση της Κυριακής στο «Τάσος Μάρκου» να πάρουν τη νίκη για να ανεβεί το ηθικό τους και να πάνε στα επόμενα ματς με την καλύτερη ψυχολογία για το κέρδος.

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας μέσα στο Δασάκι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, παρά το γεγονός ότι η ΕΝΠ προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Αργεντινός προπονητής προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε τους παίκτες του για τον αγώνα με την ΑΕΛ και κατάστρωσε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Κοσμά, Μαϊσουράντζε και Βαλλιάνο, ενώ αμφίβολος είναι ο Αγγελή. Επιστρέφει ο Κυριάκου που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ