aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣυνεχίζουν Κυριάκου-Μαϊσουράντζε, τριετές συμβόλαιο σε Πέτρου

Συνεχίζουν Κυριάκου-Μαϊσουράντζε, τριετές συμβόλαιο σε Πέτρου

Παρόλο που υπάρχει διοικητική αβεβαιότητα στο Παραλίμνι, δεν σταματάει ο προγραμματισμός. Αρχικά, προκύπτει συμφωνία με τον Κύπριο στόπερ Ανδρέα Κυριάκου, ο οποίος θα συνεχίσει για άλλη μία σεζόν στο Παραλίμνι, ενώ ανανεώθηκε κι η συνεργασία των βυσσινί με τον ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές κλειστό συμβόλαιο. Τόσο ο Κυριάκου, όσο κι ο Γεωργιανός άσος πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν και διακρίθηκαν.

Από εκεί και πέρα, προτάθηκε τριετές συμβόλαιο στον Κωνσταντίνο Πέτρου και όταν επιστρέψει ο Κύπριος τερματοφύλακας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου, εκτός απροόπτου θα αποδεχθεί και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παραλίμνι, κάτι μάλιστα που επιθυμούσε κι ο ίδιος, εάν η πρόταση θα ήταν ικανοποιητική.

Παρά το κάλεσμα από τις «Σειρήνες» από Ανόρθωση και Απόλλωνα, ο Πέτρου προτιμάει να παραμείνει στην Ένωση κι έτσι το ενδιαφέρον αποσύρθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ