aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣΥΦΙ ΕΝΠ Θύρα 26: «Μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία»

ΣΥΦΙ ΕΝΠ Θύρα 26: «Μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία»

Κίνηση ανθρωπιάς από το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΕΝΠ, οι οποίοι προχώρησαν σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν σε τρία ιδρύματα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΦΙ ΕΝΠ ΘΥΡΑ 26:

«Ο ΣΥΦΙ ΕΝΠ ΘΥΡΑ26 ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη εκστρατεία τροφίμων στο Δήμο Παραλιμνίου. Όπως πράξαμε και στο παρελθόν σε δύσκολους καιρούς αυτού του τόπου έτσι και τώρα δηλώσαμε παρών. Ο Ενωσίτης ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρών δίπλα στους συνανθρώπους του όπως έπραξε στα 84 χρόνια ιστορίας του.

Πραγματοποιήσαμε λοιπόν για ακόμα μια φορά, μια μεγάλη εκστρατεία και ενεργοποιήσαμε όλο το Παραλίμνι και τους οπαδούς μας από την Πάφο μέχρι τον Πρωταρά για να συνεισφέρουν σε αυτή την φιλανθρωπική εκστρατεία.

Σε αυτή την δύσκολή περίοδο που διανύουμε παραδώσαμε σήμερα σε 3 ιδρύματα στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου τρόφιμα σε 34 οικογένειες όπου υπήρχε ανάγκη. Αυτή η εκστρατεία έχει σκοπό σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε να μην απουσιάζει από το σπίτι κανενός τα απαραίτητα τρόφιμα. Στα πλαίσια της εκστρατείας παραδόθηκαν όλων των ειδών τροφίμων.

Ευχαριστούμε αδερφέ Ενωσίτη, αδερφέ Παραλιμνίτη που για ακόμα μια φορά έδωσες το παρών σου στο κάλεσμα της Μοναδικής Ομάδας της Πόλης σου και για αυτήν την ιδέα που για 84 χρόνια ακολουθείς.

Η Ένωση είναι ιδέα Κύριοι και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ