aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣτρατής: «Μόνο η Ένωση μπορεί να "γεμίσει" την κερκίδα της»

Στρατής: «Μόνο η Ένωση μπορεί να “γεμίσει” την κερκίδα της»

Mήνυμα από τον Κώστα Στρατή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την αγαπημένη του ΕΝΠ και τη νέα σεζόν:

«Νέα ικανά παιδιά στο Διοικητικό Συμβούλιο, νέοι ποδοσφαιριστές, νέος προπονητής. Ο στόχος ένας, μοναδικός και αδιαπραγματευτος, αλλά καθόλου εύκολος. Άνοδος στην Κατηγορία που ανήκουμε. Μια ομάδα ανεβαίνει φέτος και αυτή πρέπει να είναι η δική μας, που έχει ενισχυθεί σημαντικά και με τον καλύτερο τρόπο.

Οι εξελίξεις του Καλοκαιριού στο οικονομικό πρόβλημα του σωματείου αναμένεται να βοηθήσουν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει χρειάζεται τον κόσμο της. Μόνο η Ένωση μπορεί να “γεμίσει” την κερκίδα της. Μόνο αυτό, περιμένουν φέτος από εμάς όλα αυτά τα νέα παιδιά, για να πάρουν τη δύναμη που χρειάζονται για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Δεν επιζητούν τίποτε παραπάνω από τη σιγουριά της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο, που διασφαλίζεται μόνο με ένα εισιτήριο διαρκείας και την υπομονή που επιβάλλεται όταν χτίζεται μια νέα ομάδα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ