aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣτον αστερισμό του Θεοδώρου

Στον αστερισμό του Θεοδώρου

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Πριν μια βδομάδα μάγεψε στο ΓΣΠ και σκοράροντας οδήγησε την Ένωση στη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ στο ματς κόντρα στην Καρμιώτισσα(2-2) και χθες έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια σούπερ έκπληξη.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου, συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και στο Παραλίμνι, για πρώτη φορά φέτος φυσά τόσο δυνατά ο άνεμος αισιοδοξίας. Η Ένωση (όπως και στον α’ γύρο στο Παραλίμνι), νίκησε την ΑΕΚ στην «Αρένα» με 2-1 κι έφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Λόγω κυρίως του Θεοδώρου, ο οποίος αφού έδωσε την ασίστ στον  Μπάλαζιτς για το 1-0, στο 62’ πέτυχε το νικητήριο. Ένα γκολ ποίημα αφού απέφυγε έντεχνα έναν αντίπαλο και από απόσταση 25 μέτρα με ένα σουτ φωτοβολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο φινάλε, μάλιστα, θα μπορούσε να ζευγαρώσει τα τέρματά του, όταν στην κόντρα πέρασε και τον Τέουνκενς, αλλά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ