aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣτόχος να έχει προπονητή στον πάγκο τη Δευτέρα

Στόχος να έχει προπονητή στον πάγκο τη Δευτέρα

Μετά το «ναυάγιο» των διαβουλεύσεων με τον Πάμπο Χριστοδούλου, οι διοικούντες το Παραλίμνι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλους υποψήφιους προπονητές. Υπάρχουν αρκετά ονόματα που απασχολούν και στόχος είναι, το κεφάλαιο αυτό να κλείσει το συντομότερο δυνατό αφού ήδη έχει χαθεί σημαντικός χρόνος.

Επιδίωξη θα είναι, στο ματς της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου», οι βυσσινί να έχουν προπονητή στον πάγκο της ομάδας. Αν είναι δυνατό να κλείσει ακόμη και σήμερα, να κάνει 2-3 προπονήσεις, να γνωρίσει την ομάδα και να έχει το πρόσταγμα σ’ ένα δύσκολο ματς.

Η ήττα από την Πάφος FC έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του Συλλόγου και θα γίνει προσπάθεια, σε συνδυασμό με την παρουσία νέου προπονητή, να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να πάρει βαθμούς στη συνέχεια που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θεωρείται βέβαιο πως, στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα γίνουν προσθήκες με την προσδοκία οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ