aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣτο «οπλοστάσιο» και ο Κολοκούδιας

Στο «οπλοστάσιο» και ο Κολοκούδιας

Η διοίκηση του Παραλιμνίου έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Κολοκούδια. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, με στόχο να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Η απόκτηση του Κολοκούδια ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή των βυσσινί και αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες ανόδου.

Την προηγούμενη φορά που ο Κολοκούδιας αγωνίστηκε στη Β’ Κατηγορία ήταν τη σεζόν 2013-2014, όταν αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Αγίας Νάπας πετυχαίνοντας μάλιστα 21 γκολ. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο διεθνής επιθετικός θα είναι το πρώτο επιθετικό βιολί του Απόστολου Μακρίδη. Θυμίζουμε ότι από την κυπριακή αγορά αποκτήθηκαν οι Κούλης Παύλου, Γιάννης Αντωνίου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Νίκος Ευθυμίου και Κρίστης Ανδρέου.

Μετά την απόκτηση του Κολοκούδια, η Ένωση κινείται και για την προσθήκη ξένου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στην Κύπρο Βραζιλιάνος στόπερ με κοινοτικό διαβατήριο και με αυτή την κίνηση θα συμπληρωθούν και οι θέσεις των έξι ξένων. Οι άλλοι πέντε ξένοι που αποκτήθηκαν είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας Πούλπο Μορένο, ο Αργεντινός επιθετικός Νταβίντ Σολάρι, ο Βραζιλιάνος μέσος Εντενίλσον Μπερκονσί, ο Βούλγαρος ακραίος επιθετικός Ντάνιελ Γκένοφ και ο Πορτογάλος μέσος Πέδρο Σελεστίνο.

Εν τω μεταξύ, μεθαύριο το Παραλίμνι ξεκινά την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του νέου αφεντικού της Απόστολου Μακρίδη. Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε τους βυσσινί με μοναδικό στόχο να επαναφέρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και από αύριο θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά για να πετύχει στο έργο του. Νέος γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των βυσσινί είναι ο Γιώργος Κολάνης, που πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση και φέτος σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ