aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣτατικοί εκτελεστές οι Σολάρι και Κυριάκου

Στατικοί εκτελεστές οι Σολάρι και Κυριάκου

Τη δεύτερη φιλική της νίκη σε ισάριθμα φιλικά πήρε προχθές η Ένωση, που κέρδισε τον Αχυρώνα με 2-0 και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Προηγήθηκε η νίκη της επί του Ονήσιλου με 3-1. Και τα δύο προχθεσινά γκολ των βυσσινί προήλθαν από στατική φάση με σκόρερ δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τους Σολάρι και Κυριάκου. Ο Σολάρι σκόραρε με φάουλ, ενώ ο Κυριάκου έπειτα από κόρνερ. Να σημειωθεί πως ο Αργεντινός σκόραρε και στο φιλικό με τον Ονήσιλο.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη έκανε και άλλες φάσεις για γκολ, οι οποίες όμως δεν αξιοποιήθηκαν. Ο Απόστολος Μακρίδης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόστολος Μακρίδης δοκίμασε σχήμα με 4-4-2, έχοντας στον «άσο» τον Πέτρου, στα άκρα της άμυνας τους Μέρτακκα και Ευθυμίου, στο κέντρο της άμυνας τους Οικονόμου και Μπάσο, ως κόφτες τους Κοσμά και Κουμή, δεξιό χαφ τον Παύλου, αριστερό χαφ τον Τζούλιους και επιθετικό δίδυμο τους Κολοκούδια και Ανδρέου.

Το επόμενο φιλικό των βυσσινί είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας.

Ο Πορτογάλος μέσος Πέδρο Σελεστίνο, που αποτελεί ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Παραλιμνίου, είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν. Δείχνει ότι είναι ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στην προσπάθεια που θα γίνει για να επανέλθει η Ένωση στην πρώτη κατηγορία που είναι και ο άμεσος στόχος της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ