aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣημαντικές διευκρινίσεις από ΕΝΠ

Σημαντικές διευκρινίσεις από ΕΝΠ

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΝΠ ενημερώνει σχετικά με τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Προσοχή

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας στο γήπεδο αύριο Κυριακή ημέρα του αγώνα μας (20:00) με τη Νέα Σαλαμίνα, κάτι που παρατηρήθηκε σε πολλά γήπεδα στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής, καλούμε τόσο τους φίλους της ομάδας μας, όσο και τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα.

Για τον λόγο αυτό και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά και σήμερα Σάββατο από τις 09:00 εώς τις 18:00.

Υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας που είναι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, ότι πρέπει να προμηθευτούν άμεσα Κάρτα Φιλάθλου από το Δημαρχείο Παραλιμνίου και ακολούθως να περάσει δίπλα στα γραφεία μας για να τους εκδώσουμε ειδικό εισιτήριο εισόδου.

Το Δημαρχείο θα είναι ανοικτό για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου και σήμερα Σάββατο από τις 08:00 μέχρι τις 14:00. Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να επιδεικνύουν την Κάρτα Φιλάθλου μαζί με το εισιτήριο τους στην είσοδο του γηπέδου!

Την Κυριακή τα ταμεία και οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 και καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει στο γήπεδο όσο πιο νωρίς γίνεται έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί συνωστισμός στις εισόδους λόγω των νέων μέτρων που υπάρχουν.

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ»:

Οποιοδήποτε πρόσωπο, άνω των 14 ετών προτίθεται να προσέλθει στο στάδιο για να παρακολουθήσει αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου ή που έχει διεθνή διάσταση, από τις 25/8/2018 και μετά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κατέχει και να επιδεικνύει όποτε του ζητηθεί , εκτός από το εισιτήριο, την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση εισιτηρίου είναι εφικτή μόνο με την καταχώρηση του αριθμού μητρώου στο λογισμικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

Κάθε κάτοχος αριθμού μητρώου δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο εισόδου.

Όσοι από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν αριθμό μητρώου φιλάθλου δεν θα είναι εφικτή η είσοδος τους στο στάδιο.

Εξαιρούνται : Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), με την προϋπόθεση της επίδειξης της επίσημης ταυτότητας ΑμεΑ. Οι συνοδοί ΑμεΑ είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους την κάρτα φιλάθλου και εισιτήριο εισόδου.

άτομα κάτω των 14 ετών.

άτοχοι διαπιστεύσεων του σταδίου, π.χ. μέλη αποστολών, υπάλληλοι σταδίου, δημοσιογράφοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ