aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠρώτη νίκη μετά από 13 χρόνια, το μυαλό στην Καρμιώτισσα…

Πρώτη νίκη μετά από 13 χρόνια, το μυαλό στην Καρμιώτισσα…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, επέστρεψαν τα χαμόγελα αισιοδοξίας στο Παραλίμνι, μετά τη σημαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Οι τρεις βαθμοί απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή των προηγούμενων ετών, ανέβασε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και πρωτίστως, έδωσε βαθμολογικές ανάσες.  Η Ένωση, μετά το δεύτερο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα, πήγε στους 11 βαθμούς. Την προηγούμενη φορά που κέρδισε,  ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και δη στο ματς με την ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου».

Η Ένωση μπήκε με το δεξί στο 2021 και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, σπάζοντας μία μακρά και αρνητική παράδοση. Η προηγούμενη νίκη ήταν με 0-1. Το γκολ είχε πετύχει ο Φρέντι και προπονητής ήταν ο Μάριος Κωνσταντίνου.  Οι βυσσινί, πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Ο Κάρλος Φερέρ ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι-προετοιμασία, καταλήγοντας παραλλήλως στο αγωνιστικό πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ