aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Προς την ολοκλήρωση των μετεγγραφικών στόχων μας»

«Προς την ολοκλήρωση των μετεγγραφικών στόχων μας»

Στον Active (107.4 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άντρε Πάους και στη στασιμότητα που υπάρχει όσον αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας των βυσσινί με τον Ολλανδό προπονητή, αλλά και τον προγραμματισμό.

«Είναι διαδικαστικό το θέμα με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας μας με τον Άντρε Πάους. Μόλις επιστρέψει στην Κύπρο και υπογραφούν τα συμβόλαια θα ανακοινωθεί. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία όσον αφορά στο τι χρειάζεται η Ένωση για να ενδυναμωθεί και προσπαθούμε να φέρουμε πολύ αξιόλογους παίκτες. Πρέπει να περιμένουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε μέχρι να τους πείσουμε να υπογράψουν. Στόχος μας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να είναι σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη φημολογία για τον Άλεξ ντα Σίλβα: «Ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς διάφορα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Ντα Σίλβα. Είμαστε προς την ολοκλήρωση των μετεγγραφικών στόχων μας και δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανόν να αρχίσουμε να ανακοινώνουμε παίκτες. Έγινε καλή προεργασία από την επιτροπή προγραμματισμού και τον Πάους. Ο λόγος που δεν διαρρέει κάτι είναι προς όφελος της ομάδας.

Και κατέληξε: «Γίνεται προσπάθεια ώστε αρχές Ιουλίου να μεταφερθεί η ομάδα εκτός Κύπρου για προετοιμασία και να έχουμε όσο καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται. Σκεφτόμαστε 1-2 προορισμούς αλλά θα παίξει ρόλο το οικονομικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ