aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠρος ανανέωση και ο Αμπαρτζουμιάν

Προς ανανέωση και ο Αμπαρτζουμιάν

Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε διαφορά ανάμεσά τους, σχετικά με το ποσό του συμβολαίου τους, τελικά γεφυρώθηκε και επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία. Απομένει λοιπόν να μπει η υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι εκτός από τον Αρμένιο δεξιό μπακ, στα σκαριά βρίσκονται και άλλες ανανεώσεις συμβολαίων, με ποδοσφαιριστές του ρόστερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι η ομάδα δεν θα είναι εξ ολοκλήρου διαφοροποιημένη στη νέα σεζόν, όπως αρχικά διαφαινόταν όσο συντηρείτο το διοικητικό αδιέξοδο.

Προς το παρόν, αποκτήθηκαν οι Ματέους Στσεπάνιακ και Κάρλος Ροντριγκέσο, ενώ παρέμειναν από το ρόστερ της περασμένης σεζόν οι Κωνσταντίνος Πέτρου, Βασίλης Βαλλιάνος, Αντώνης Κουμή, Ανδρέας Κυριάκου και Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Επίσης, κοντά στην ένταξή τους στους βυσσινί βρίσκονται οι Δημήτρης Θεοδώρου και Σωτήρης Ζαντής.

Από εκεί και πέρα, όλα συνηγορούν ότι το βασικό σκέλος της προετοιμασίας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία. Αν και η διοίκησή της δεν ενημέρωσε σχετικά, η ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθης έχει στο πρόγραμμα των φιλικών και την ομάδα του Γιώργου Κοσμά (φωτό πάνω, αριστερά), στις 27 Ιουλίου στο Πράβετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ