aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠοδοσφαιριστής από το πάνω «ράφι», του λείπουν τα γκολ

Ποδοσφαιριστής από το πάνω «ράφι», του λείπουν τα γκολ

Ο Γκονσάλο Σάρατε, που είχε αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη του Παραλιμνίου στη θερινή μετεγγραφική περίοδο, θεωρείται παίκτης από το… πάνω ράφι για τους βυσσινί. Ο έμπειρος Αργεντινός επιθετικός, παρά τη φιλότιμή προσπάθειά του στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό.

Κάτι που δεν του δίνει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός και έγινε αλλαγή μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στην Ένωση, προφανώς, περιμένουν πολύ περισσότερα από τον Σάρατε στη συνέχεια, καθώς πρόκειται για παίκτη που κουβαλά πολύ καλό βιογραφικό και, ασφαλώς, έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Την περσινή σεζόν -υπενθυμίζουμε- έπαιξε στη Λωζάννη, με την οποία σε 25 αγώνες μέτρησε 5 γκολ και 1 ασίστ. Έπαιξε επίσης με επιτυχία στις Σάλτσμπουργκ, Γιανγκ Μπόις, Τουν και Βαντούζ.

Ο Αργεντινός, βεβαίως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο επενδύουν πολλά οι βυσσινί για μια επιτυχημένη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και με το ανέβασμά τους θα πάρει για τα καλά η ομάδα τα πάνω της.

Ο Αντρέ Πάους εκμεταλλεύεται τη διακοπή, βάζοντας στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις. Ο Ολλανδός τεχνικός επιδιώκει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ώστε να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ανόρθωση εντός και ΑΕΛ εκτός. Η Ένωση ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με τραυματισμούς. Εκτός είναι οι άτυχοι Μαγκάτε και Ανδρέου, ενώ ο Εκίθα μετά από αρκετό καιρό επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο μοναδικός που απουσιάζει από τις προπονήσεις είναι ο Αμπαρτζουμιάν που είναι στην αποστολή της Εθνικής Αρμενίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ