aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠερνά από ιατρικές εξετάσεις ο Μαϊσουράντζε

Περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Μαϊσουράντζε

Ενώ τα νέα για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς είναι ενθαρρυντικά και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, προέκυψε νέο πρόβλημα με κεντρώο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο λόγος για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ομόνοια, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σίτο Ριέρα και Δημήτρης Μουλαζίμης.

Εν τω μεταξύ, η Ένωση Νέων Παραλμνίου νίκησε με 1-0 τη ρωσική Ουράλ, σε φιλικό που διεξήχθη στο Κοινοτικό Γήπεδο Πύργου. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ρίστο Μιτρέφσκι. Αγωνίστηκαν: 1o ημίχρονο. Κλέιμαν (Πέτρου 30’), Στάροκιν, Μιτρέφσκι, Α. Κυριάκου, Βαρέλα, Κοτσώνης, Κάρλος, Αγιρί, Ουντόζι, Ρουσιάς, Κολοκούδιας. 2ο ημίχρονο: Πέτρου (Γεωργίου 60’) Α.Κυριάκου, Αγγελή, Μουλαζίμης, Βαλιάνος, Κοτσώνης, Ριέρα, Κοσμά, Κουμής, Στσεπάνιακ, Μαυρουδής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ