aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠέφτουν οι τόνοι και στο βάθος ΑΕΛ

Πέφτουν οι τόνοι και στο βάθος ΑΕΛ

Προσπάθεια για να χαμηλώσουν οι τόνοι άρχισε χθες από πλευράς της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με την ισοφάριση της Ανόρθωσης (1-1), οι ποδοσφαιριστές τής οποίας δεν τήρησαν το fair play. Μετά το σχόλιο χθες που ανήρτησε ο Γιώργος Τσόκκος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλουν να μπει τελεία στο θέμα.

Ο πρόεδρος των βυσσινί έγραψε ανάμεσα σε άλλα: «Το λιγότερο που περιμένουμε από την επίσημη Ανόρθωση είναι μια απολογία στα 10χρονα που έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα, επειδή δανειζόμενος από ένα φίλο, η μόνη επίθεση που έγινε ήταν στο ίδιο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει όλους τους φίλους της Ανόρθωσης, την ιδέα και τα ιδανικά της ομάδας. Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα, η Ευρώπη και ο υποβιβασμός από ένα παιχνίδι. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να επιστρέψει την μπάλα».

Όπως και να έχει, έγινε κατανοητό πως δεν οδηγεί πουθενά η αντιπαράθεση και είναι καλύτερα να ηρεμήσει η ομάδα και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Για το παιχνίδι αυτό είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Εγιονγκ Ενόχ και Μαξιμιλιάνο Ολίβα, οι οποίοι πέρασαν χθες από ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το θετικό είναι ότι προπονείται σε φουλ ρυθμό ο Σαρ Μαγκατέ και η επιστροφή του σε δράση υπολογίζεται σύντομα. Εκτός πλάνου βρίσκεται μόνο ο Κρίστης Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ