aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαρελθόν ο Άντρε Πάους

Παρελθόν ο Άντρε Πάους

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ο Άντρε Πάους, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα των βυσσινί και πλέον βρίσκονται στο ψάξιμο για προπονητή.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Άντρε Πάους και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. O κ. Πάους ήταν πάντοτε Κύριος και βοήθησε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή του σωματείου, αναλαμβάνοντας από το -6, οδηγώντας την στο +4 και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά την περσινή περίοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Πάους για την άψογη συνεργασία μας αυτούς τους 12 και πλέον μήνες.

Με το ήθος, την εργατικότητα, το επίπεδο, τον επαγγελματισμό αλλά και την ευγένεια που τον διακρίνει και επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από όλους όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον προπονητή και άνθρωπο Πάους. Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Πάους νέες προκλήσεις και καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ