aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη

Παραλίμνι: Θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη

Την περασμένη βδομάδα το Παραλίμνι έκανε το πρώτο βήμα, μετά το 3-2 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σήμερα (22/01, 18:00) θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη μέσα στο «Τάσος Μάρκου» θέτοντας εκτός συνέχειας του κυπέλλου την Ανόρθωση. Οι βυσσινί, με σύμμαχο την έδρα και ασπίδα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν μια τεράστια πρόκριση. Η προσπάθειά τους δεν θα είναι εύκολη, όμως παίζοντας καλό ποδόσφαιρο όπως κάνουν κυρίως το τελευταίο διάστημα, είναι αποτελεσματικοί και κυρίως συγκεντρωμένοι στην άμυνα, οι ποδοσφαιριστές του Φελκ είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη δουλειά που άρχισαν πριν μια βδομάδα.

Ο τεχνικός του Παραλιμνίου δεν υπολογίζει τον Μαϊσουράντζε λόγω καρτών και τους μόνιμα απόντες, Εκίθα και Ανδρέου. Η παρουσία του Ρασμούσεν θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Φελκ αναμένεται να στηριχθεί στους Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Κυριάκου, Φυτανίδης, Ολίβα, Σερμπάκοφ, Ενόχ, Πίττας, Ζάρατε, Ριέρα, Ουντόζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ