aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ψάχνει «διπλό» εξόδου από τη ζώνη υποβιβασμού

Παραλίμνι: Ψάχνει «διπλό» εξόδου από τη ζώνη υποβιβασμού

Η νίκη του Ακρίτα επί της Δόξας, με τη διαφορά να διατηρείται μόλις στον ένα βαθμό, αναπτέρωσε για τα καλά τις ελπίδες του Παραλιμνίου για παραμονή στην Κατηγορία.

Γι’ αυτό σήμερα (19:00, Cytavision1) οι βυσσινί πάνε στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσουν τη Νέα Σαλαμίνα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μάλιστα εάν την πετύχουν θα βρεθούν εκτός ζώνης υποβιβασμού, με τη Δόξα να αγωνίζεται την Παρασκευή. Η ομάδα του Σατσιά θα πάει στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας με τη φόρα των τριών τελευταίων νικών και υπάρχει μεγάλη πίστη και αισιοδοξία ότι μπορεί να φύγει με το «διπλό».

Ο Κύπριος τεχνικός, παρόλο που ο Κόστιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αναμένεται να διατηρήσει τον Παναγιώτου κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, ο Λαμί, που βρήκε από την ναφθαλίνη και είναι από τους κορυφαίους θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα, όπως βέβαια και ο Κατσιάρης ο οποίος σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ