Το Παραλίμνι φιλοξενεί σήμερα την ΑΕΚ στον προημιτελικό για τον θεσμό του Κυπέλλου, διεκδικώντας μια νίκη που θα σημάνει πολλά περισσότερα από την πρόκριση στην τετράδα.
Η ομάδα της ελεύθερης Αμμοχώστου θέλει να αφήσει πίσω της τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, την επιθετική δυστοκία (κανένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς) και την κακή εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια. Παράλληλα, στοχεύει στην τόνωση της ψυχολογίας ενόψει του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στην προτελευταία θέση.
Η αποψινή αναμέτρηση είναι κομβική για την αλλαγή πορείας, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Ο Νταμίρ Κάναντι ποντάρει πολλά στα νέα αποκτήματα, όπως οι Μουσελιάνι, Ζέτορφ, Νασιμέντο, και Τάντι, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ευελπιστεί πως θα κάνουν τη διαφορά και θα οδηγήσουν το Παραλίμνι στην πρόκριση.
Ο Κάναντι, που δέχθηκε έντονη κριτική για τις επιλογές του στον αγώνα με την Ομόνοια, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές. Οι Σαμπού, Κορίνους και Γιαντσούκοβιτς διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, με στόχο να βοηθήσουν στη δημιουργία πιο ανταγωνιστικής εικόνας.














