aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Οι «παγκίτες» έκαναν τη μεγάλη διαφορά

Παραλίμνι: Οι «παγκίτες» έκαναν τη μεγάλη διαφορά

Οι ποδοσφαιριστές που δεν αποτελούν πρώτη επιλογή και ως συνήθως βρίσκονται στον πάγκο, έφεραν την αλλαγή και την πρώτη νίκη μετά από 2,5 μήνες. Ουσιαστικά τη μεγάλη διαφορά στη μεγάλη νίκη της Ένωσης με 5-1 επί του Ακρίτα, την έκαναν οι παγκίτες.

Οι Βουτσένοβιτς, Φερνάντεθ και Λαμί πήραν φανέλα βασικού μετά από καιρό, έδωσαν απαντήσεις και έστειλαν μηνύματα. Ο Βουτσένοβιτς με τα δύο γκολ που πέτυχε έφθασε στα εννέα και είναι ο πρώτος σκόρερ των βυσσινί. Ο Αυστριακός στράικερ μετά από καιρό βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έδειξε την αξία του.

Ο Φερνάντεθ αποκτήθηκε τον Γενάρη, αλλά σαν βασικός αγωνίστηκε ελάχιστα. Πέτυχε δύο γκολ με τον Ακρίτα, έφθασε τα τρία στο πρωτάθλημα, «φωνάζοντας» ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Λαμί ήταν για μεγάλο διάστημα ξεχασμένος στον πάγκο. Ούτε αλλαγή δεν αγωνιζόταν. Πήρε φανέλα βασικού και ήταν πολύ δραστήριος.

Ο Μαρίνος Σατσιάς συνεχάρη τους παίκτες του για τη σπουδαία νίκη και τους έδωσε το σύνθημα της σκληρής δουλειάς για να κερδίσουν τη Δόξα. Η προετοιμασία των βυσσινί ενόψει του «τελικού» της Δευτέρας κινείται σε έντονους ρυθμούς.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ