Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ο Σατσιάς προετοιμάζει Πολυκάρπου

Παραλίμνι: Ο Σατσιάς προετοιμάζει Πολυκάρπου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ
Ο Πάρης Πολυκάρπου προετοιμάζεται εντατικά και αναμένεται πως στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Παραλίμνι. Ο νεαρός αμυντικός που ντύθηκε στα βυσσινί με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ, δεν αποκλείεται να βρεθεί στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Σατσιά.

Ο Κύπριος κόουτς, τα είπε επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να τους τονώσει την ψυχολογία και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουν τη νίκη στον δύσκολο αγώνα της 19ης αγωνιστικής. Μετά την ήττα από την Ομόνοια και τη Νέα Σαλαμίνα, ο Σατσιάς έστειλε το μήνυμα πως ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει σε αυτούς και ότι έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν την Πάφος FC.

Όπως όλα δείχνουν, αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Για παράδειγμα, τη θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Ρουσιάς και Βουτσένοβιτς, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Οι Χριστοφή και Έχμαν παραμένουν εκτός.

Οσον αφορά στο μετεγγραφικό σκέλος, καταβάλλονται προσπάθειες για ενίσχυση της μεσοεπιθετική γραμμής και εξελίξεις, αναμένονται σύντομα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ