aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Μόνο με τρίποντο θα ελπίζει

Παραλίμνι: Μόνο με τρίποντο θα ελπίζει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την πλάτη στον τοίχο η Ένωση υποδέχεται τον Εθνικό. Για την ομάδα του Παραλιμνίου δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Εάν κερδίσει θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες, ενώ εάν χάσει και σήμερα από τον Εθνικό θα χαθεί. Με τους 33 βαθμούς που έχει για να ελπίζει στα τελευταία τρία παιχνίδια, θα πρέπει σήμερα να πάρει το τρίποντο. Τα ψέματα για τους βυσσινί έχουν τελειώσει.

Τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος της Ένωσης αφού προέρχεται από δύο μεγάλα χαστούκια, 1-1 με την Καρμιώτισσα και ήττα 2-4 από τον Ερμή. Γίνεται αντιληπτό ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι στον ναδίρ, ενώ εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική παράδοση στα παιχνίδια με τον Εθνικό στο «Τάσος Μάρκου».

Στο πείσμα του Σωτήρη Αντωνίου, αλλά και των παικτών που αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα, στηρίζουν την τελευταία τους ελπίδα οι βυσσινί. Ο Αντωνίου θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός επιλογών είναι οι  Ίρεπ, Ουντόζι λόγω καρτών, ενώ επανέρχεται ο Μπάλαζιτς που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ