Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Μαζί και του χρόνου Κάναντι, Κοσμαδάκης

Παραλίμνι: Μαζί και του χρόνου Κάναντι, Κοσμαδάκης

Η συνεργασία Κάναντι-Κοσμαδάκη συνεχίζεται στην ΕΝΠ, μετά την παραμονή. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ξεκινά με γνώριμους ρόλους.

Το δίδυμο της επιτυχίας στον πάγκο της ΕΝΠ, Νταμίρ Κάναντι και Λευτέρης Κοσμαδάκης, συνεχίζει μαζί και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στρατής – Κοσμάς: Δίδυμο που έγραψε ιστορία

Ο Αυστριακός προπονητής και ο Ελλαδίτης βοηθός του πανηγύρισαν τον άθλο της παραμονής και πλέον σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Αμφότεροι είχαν συνεργαστεί επιτυχημένα και στην Ελλάδα, με τον Κοσμαδάκη να αποτελεί το δεξί χέρι του Κάναντι και τον πιο στενό του συνεργάτη.

Η εμπιστοσύνη του Κάναντι προς το πρόσωπό του είναι απόλυτη. Στην προπονητική ομάδα παραμένουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες: ο βοηθός Αντριάν Λουσέρο, ο γυμναστής Γιώργος Σταύρου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Παπασάββας.
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ