aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Κυριάκος Ττίκης… υπό όρους

Παραλίμνι: Κυριάκος Ττίκης… υπό όρους

Ούτε στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση βγήκε από το διοικητικό αδιέξοδο το Παραλίμνι, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί σύντομα λύση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, προκρίνεται λύση με διοίκηση από το σωματείο και όχι από την εταιρεία.

Ο Κυριάκος Ττίκης… έστειλε την μπάλα στον δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη για το κατά πόσο θα αναλάβει την προεδρία της Ένωσης. Εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης υπό όρους. «Αν δεν δω τον δήμαρχο και να δεσμευτεί, αποσύρεται η πρότασή μου. Πρέπει να βρεθούν κάποιοι με την οικογένεια Τσόκκου. Προσωπικά δεν θέλω να πάρω την εταιρεία, δεν με αφορά. Επίσης, να διαγραφεί και να δημιουργηθεί άλλη αν γίνεται ή να πάμε στο σωματείο. Να μην πάρει όλο το πόσο του δανείου της ΚΟΠ. Αν γίνουν αυτά, τη Δευτέρα θα έρθουμε με ολοκληρωμένο πλάνο», είπε.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος ανέφερε στη Συνέλευση: «Οι ιδέες του Κυριάκου Ττίκη μου αρέσουν. Θα παραδώσουμε την Εταιρεία καθαρή εν καιρώ πανδημίας».
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ