Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Η δυστοκία φέρνει επιθετικό

Παραλίμνι: Η δυστοκία φέρνει επιθετικό

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δείχνει εμφανή βελτίωση υπό την καθοδήγηση του Νταμίρ Κάναντι, αλλά παραμένει η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει μόλις 5 γκολ σε 10 αγωνιστικές.

Το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και στο σκοράρισμα είναι εμφανές, με μόνο τέσσερις παίκτες να έχουν βρει δίχτυα έως τώρα.

Πρώτος σκόρερ είναι ο Γκότλιπ με 2 γκολ, ενώ από ένα έχουν πετύχει οι Μπάρι, Ανδρέου και Σαμ. Βασικοί επιθετικοί όπως οι Χαραλάμπους και Σαμπού δεν έχουν ακόμη σκοράρει.

Ο Αυστριακός τεχνικός εργάζεται εντατικά για να βρει λύσεις από το υπάρχον ρόστερ έως τη μετεγγραφική περίοδο, καθώς το επιθετικό πρόβλημα απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.

Η ομάδα των βυσσινί σχεδιάζει την απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει το γκολ που λείπει. Ο Κάναντι θα χρησιμοποιήσει τη διακοπή για να δουλέψει με την ομάδα, καθώς τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για τη βελτίωση της βαθμολογικής θέσης της Ένωσης.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ