aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ενθαρρυντικά μηνύματα από Ενγκό

Παραλίμνι: Ενθαρρυντικά μηνύματα από Ενγκό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Άγγλος στράικερ Μάικλ Ενγκό, που αποτελεί απόκτημα του Γενάρη, πήρε το πρώτο του 90λεπτο στην Ένωση και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στη συνέχεια θα είναι πιο έτοιμος. Μετρά ήδη δύο συμμετοχές. Και στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε, ήταν θετική η παρουσία του, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα.

Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε ως αλλαγή και έδωσε μεγάλη βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Φαμπιάνο τού πήρε μάλιστα την μπουκιά από το στόμα στις καθυστερήσεις και δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με τη βυσσινί φανέλα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ερωτηματικό για τον Κάρλος Φερέρ αποτελεί ο Γάλλος μέσος Μικαέλ Πανός και ο Αργεντινός μέσος Μάουρο Μπελόνε.  Η ήττα από την Ομόνοια πίκρανε όλους στο «Τάσος Μάρκου» αλλά σε καμία περίπτωση οι βυσσινί δεν τα βάζουν κάτω και θα πάνε για το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ