aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Αποκαλυπτήρια απέναντι στη Χάποελ του Κλίνγκερ

Παραλίμνι: Αποκαλυπτήρια απέναντι στη Χάποελ του Κλίνγκερ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ημέρα αποκαλυπτηρίων η σημερινή για το Παραλίμνι. Οι βυσσινί θα αντιμετωπίσουν την Χάποελ Χάιφα, στο «Τάσος Μάρκου» στις 19:00, στο πρώτου τους φιλικό παιχνίδι. Η γενική είσοδος ορίσθηκε στα 10 ευρώ. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μαρίνο Σατσιά να εξάγει συμπεράσματα για την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, που άρχισε στις 29 Ιουνίου. Την ίδια ώρα οι φίλοι της ομάδας έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα επτά νέα αποκτήματα. Οι Κύπριοι Παναγιώτου και Ρουσιάς, οι Σέρβοι Ιβάν Κόστιτς, Μάρκο Τζιεβρέμοβιτς, Στέφαν Βούκσεβιτς και Πράνκο Μιχαΐλοβιτς και ο Ισπανός Φερμάν Λόπεθ.

Προπονητής της Χάποελ είναι ο γνώριμος στο Παραλίμνι, Νιρ Κλίνγκερ. Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε δύο θητείες στην ομάδα του Παραλιμνίου, το 2006 και το 2012. Δούλεψε επίσης και σε ΑΕΚ, Πάφο, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Επόμενο φιλικό για του βυσσινί είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» το προσεχές Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ