aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Από τις τελευταίας ζαριές για παραμονή

Παραλίμνι: Από τις τελευταίας ζαριές για παραμονή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Ένωση φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Θέλει μία νίκη για να πάρει τα πάνω της και ελπίζει ότι θα την πετύχει σήμερα. Για την ομάδα του Παραλιμνίου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς. Εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην Α΄Κατηγορία, επιβάλλεται να κερδίσει. Φτάνοντας στο ζητούμενο θα αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή αφού ακολουθούν άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Πάφος FC και Καρμιώτισσα. Εάν δεν κερδίσει σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα, τότε οι ελπίδες θα ελαχιστοποιηθούν.

Η Ένωση προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Δόξα. Να σημειωθεί πως πριν από το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς είχε δεχθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες από τις Καρμιώτισσα, Ερμή, Εθνικό και ΑΠΟΕΛ. Είναι χωρίς νίκη για πέντε παιχνίδια και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς.

Σήμερα η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Μέσα στο «Τάσος Μάρκου» έχει να κερδίσει πάνω από δύο μήνες. Ο νέος προπονητής Σωτήρης Αντωνίου, που θα βρεθεί στον πάγκο για δεύτερη φορά, θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ