aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠάους: «Ο Απόλλωνας αντάλλαζε πολύ γρήγορα την μπάλα, ήταν θέμα ποιότητας»

Πάους: «Ο Απόλλωνας αντάλλαζε πολύ γρήγορα την μπάλα, ήταν θέμα ποιότητας»

Στην ανωτερότητα του Απόλλωνα στάθηκε ο προπονητής της Ένωσης, Αντρέ Πάους μετά την άνετη νίκη των γαλάζιων επί της ομάδας του με 5-0 στο Τσίρειο σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Γνωρίζαμε πως θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, νομίζω από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι αρχίζει 11 εναντίον 11. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι παρά μόνο να κερδίσουμε. Δεν είμαι θυμωμένος, υπήρχε μεγάλη διαφορά. Είδαμε από την αρχή πως όταν αρχίζεις 11 εναντίον 11 μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε αποτέλεσμα, από το πρώτο λεπτό δείξαμε σεβασμό στον Απόλλωνα, δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις.

Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την μπάλα, η μπάλα κινείτο πολύ γρήγορα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι θέμα ποιότητας. Θεωρούσαμε πως θα μπορούσε να μας υποτιμήσει ο αντίπαλος αφού είχαμε 18 παίχτες εκτός αποστολής, όμως είδαμε μια επαγγελματική νίκη από τον Απόλλωνα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και ήταν κάπως διαδικαστικό. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, το οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Καλή τύχη στον Απόλλωνα στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ