aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟυντόζι και… συνταγή Ερμή

Ουντόζι και… συνταγή Ερμή

Η επιστροφή του Τσιγκόζι Ουντόζι (φωτό) στην ενδεκάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, μοιάζει δεδομένη για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Είναι μάλιστα πιθανό να μην προχωρήσει σε άλλη διαφοροποίηση ο Γιώργος Κοσμά, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Ερμή (4-1). Ο Νιγηριανός επιθετικός θα αγωνιστεί είτε ως δεξιός εξτρέμ είτε ως σέντερ φορ, κάτι που σημαίνει πως θα αντικαταστήσει είτε τον Μηνά Αντωνίου είτε τον Γιώργο Κολοκούδια.

Έτσι, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν ξανά στο αρχικό σχήμα οι Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Αγγελή, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Ενόχ, Πίττας, Ριέρα και Ολίβα. Ο τελευταίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την ομάδα της Αραδίππου, ωστόσο είναι καλύτερα και μάλλον θα είναι βασικός. Διαφορετικά, τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Βαλιάνος.

Απόντες από το αυριανό παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Αντώνης Κουμής, Κρίστης Ανδρέου και Ανδρέας Φράγκος, καθώς και ο τιμωρημένος Χοβανές Αμπαρτζουμιάν. Εν τω μεταξύ, σε φουλ ρυθμό προπονείται ο Ντάνκαν Ρασμούσεν, υπολογίζεται για το παιχνίδι, όχι όμως για βασικός. Η αποστολή των βυσσινί θα μεταβεί σήμερα στην Πάφο, όπου θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο. Όπως μεταφέρεται από τις τάξεις τους, υπάρχει πίστη για το αποφασιστικής σημασίας διπλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ