aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ Ζαγκούρι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ένωση, αρέσει στον Κοσμά

Ο Ζαγκούρι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ένωση, αρέσει στον Κοσμά

Παρά τη διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ο Γιώργος Κοσμά κι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, δεν σταματάνε τη δουλειά και την αξιολόγηση.

Οι «βυσσινί» δεν πρόκειται να μείνουν «ακέφαλοι» και με το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό μέρος, αναμένεται να προκύψουν και μαζεμένες ανακοινώσεις που θα αφορούν σε ποδοσφαιριστές που μένουν ή φεύγουν, αλλά και μετεγγραφές. Τόσο για τις προσθαφαιρέσεις, όσο και για κάποιες προσθήκες, υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις, αλλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι, αν δεν υπάρξει κατάληξη στο διοικητικό, όπως προαναφέραμε.

Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πέτρου και Βαλλιάνος, είναι οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει πληροφόρηση πως συνεχίζουν, ενώ μετά τον Ενόχ που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, στην πόρτα εξόδου είναι και οι Σάρατε-Φυτανίδης, όπως διέρρευσε πρόσφατα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, η Ένωση είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου μέσου Γισραέλ Ζαγκούρι. Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να έλθει στην Κύπρο και να παίξει στο Παραλίμνι, διότι έλαβε πολύ καλές συστάσεις από τον συμπατριώτη του Σιοβάλ Γκοζλάν, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ένωση τον περασμένο Ιανουάριο. Αποκάλυψε πως βάσει όσων του ανέφερε ο Γκοζλάν, ο Κοσμά επιθυμεί την απόκτησή του και λόγω κάποιων δύσκολων καταστάσεων που βίωσε στην Μπνέι Σκαχίν τα τελευταία δύο χρόνια, θεωρεί πολύ καλή επιλογή την Ένωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ