aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ Σωτήρης Αντωνίου, το λέει και το πιστεύει

Ο Σωτήρης Αντωνίου, το λέει και το πιστεύει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η νίκη της Ένωσης επί της Πάφος FC, έβαλε… φωτιά στο κάτω διάζωμα και αναπτέρωσε τις ελπίδες των βυσσινί για παραμονή. «Η Ένωση επιστρέφει δυναμικά και βάζει πίεση στις υπόλοιπες ομάδες που είναι σε κίνδυνο. Οι παίκτες μου έχουν καρδιά, όπως και εγώ. Θα τα καταφέρουμε. Εάν δεν το πίστευα δεν θα αναλάμβανα. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος και θα πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν εξάλλου το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου.

Ο 45χρονος Λαρισαίος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να κρατήσει την ομάδα στην Α’ Κατηγορία.  Βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης σε τρία παιχνίδια και είναι αήττητος.  Πήρε πέντε βαθμούς με δύο εντός έδρας ισοπαλίες και μία εντός έδρας νίκη.

Η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Καρμιώτισσα στο «Τάσος Μάρκου» συνεχίζεται. Μετά τη νίκη επί της Πάφος FC, η Ένωση θέλει πάση θυσία να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη για να πάρει νέες «ανάσες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ